Tankar & Visioner

Då läget i vår bransch, nu och sedan en tid är väldigt granskad och påpassad ifrån de flesta håll och kanter och media på gott och ont ”hänger ut” oseriösa och kanske tyvärr ibland även seriösa entreprenörer som har hamnat i kläm på privatmarknaden. Alltså behovet är stort av att återupprätta ett gott rykte för den svenska byggbranschen. Detta är förstås svårt att göra som ett litet företag men tillsammans med andra seriösa och ambitiösa entreprenörer har vi bildat ett nätverk som är fastbeslutna att försöka. För att uppnå detta så lägger vi den extratid på detaljer som ofta hastas igenom, t ex ser vi till att kontrakt och handlingar verkligen talar om vad det är för något som kunden får för sina pengar, kan låta självklart men är ofta inte det.

Vidare lever vi efter divisen att varje kund skall kunna vara en bra referens och då krävs verkligen det där lilla extra. VI är väl medvetna om klyschorna och flosklerna som används av många företag för att just framhärda just deras ”fantastiska” företag men att sedan leva upp till alla fina ord, det kräver tid och engagemang och som tidigare nämnt, just det där lilla extra, och där vill vi kunna komma in i bilden. För att kunna uppnå detta behöver man ju även ha en viss fingertoppskänsla, alltså (kort sagt) man kanske inte ska ta an sig ett uppdrag eller entreprenad om man inte har musklerna för att genomföra den, vilket är den andra delen av divisen vi lever efter och innebär kort att: tror eller misstänker vi att vi inte kommer att kunna göra ett fullgott arbete så tar vi helt enkelt inte an oss det aktuella arbetet. Jag ska tillägga att det händer sällan men har hänt och kommer att hända igen.

En av ursprungstankarna var att nischa in oss som en pålitlig entreprenör av våtrum på privatkundssidan, vilket vi fortfarande förstås gör, men ödet har visat sig vilja att vi skall arbeta bredare vilket vi i allra högsta grad nu gör. VI har tillsammans en stor gedigen erfarenhet av badrumsrenoveringar/stambyten. Men har även gjort en stor mängd lokalanpassningar, om och tillbyggnader samt övriga ROT jobb.

Strömwik Bygg & Konsult AB är en trygg och solid partner att göra affärer med.

Back to top